Stuur ons een berichtje

KINK neemt alle tijd voor Rammstein

Op Donderdag 10 maart kwam Rammstein met een gloednieuwe single. Zodra deze uitkwam hoorde je hem natuurlijk meteen bij Jim Vorwald in KINK RUSH HOUR. Daarvoor draaiden we extra veel Rammstein op KINK.

De band zette een korte teaser op de socials. Het bijschrift, #ZEITkommt, bleet hetzelfde maar de spanning liept alleen maar verder op. De nieuwe videoclip ging om 17:00 in premiere op youtube en op de site van de band. Rond die zelfde tijd was de track uiteraard meteen te horen op KINK. 

'Zeit' is de eerste single van het nieuwe album met dezelfde naam. Het volledige album komt uit op 29 april. Eerder kwam het bericht dat een papiertekort de release in de weg zou kunnen staan. Gelukkig lijkt dit alles met een sisser af te lopen. 

De laatste plaat van Rammstein kwam uit in mei 2019. Sinds dien is de single 'Deutschland' niet meer uit de hogere regionen van de KINK 1500 weg te denken. Wil je de band live kunnen bewonderen? Dat kan! Komende zomer spelen de Duitsers maar liefst twee KINK Presents shows in het Goffertpark in Nijmegen. Kijk voor meer info op kink.nl/presents.

Beluister de nieuwe single van Rammstein, 'Zeit',  hier. 

 

Datum

10 maart 2022

SHARE

NU op KINK

The Streets

Dry Your Eyes

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje