Stuur ons een berichtje

KINK IN TOUCH WITH... Josephine Odhil: "Ik heb wel een klein traantje gelaten ja"

Lang heeft ze naar een debuutalbum toegewerkt en inmiddels is de eerste plaat van Josephine Odhil uitgekomen! Een mooi moment voor haar, maar er komt nog veel meer moois aan. Afgelopen maandag nam Josephine de KINK studio over tijdens KINK IN TOUCH om te praten over haar nieuwe muziek, om vooruit te blikken op haar show in Paradiso en om te soliciteren voor een plekje op Into The Great Wide Open.

"Ik heb wel een klein traantje gelaten ja", vertelt Josephine wanneer KINK-dj Jasper Leijdens haar vraagt naar het moment dat haar debuutalbum uitkwam. "Ik zat er aan te denken hoeveel lol ik had gehad met de mensen waar je het mee gemaakt hebt. En vooral ook hoe vaak we naar de koffiemachine zijn gelopen om te bespreken wat de volgende stappen zouden worden". 

En dan is het jaar pas net begonnen. Want op 27 januari komt het volgende hoogtepunt er al aan, met een optreden in Paradiso en stiekem hoopt Josephine ook een paar hele mooie festivaloptredens. "Into The Great Wide Open zou ik heel leuk vinden. Dat is zo chil. Je hebt echt een hele mooie omgeving, je kan als je even geen zin hebt in het festival even gaan zwemmen in de zee of wandelen. En als je van 't ene festival terrein naar 't andere loopt dan is het ook gewoon echt even stil. Ik vind het een hele fijne mix van bijzondere muziek, ook echt een mooie line up en dan een mooie omgeving. Dus pick me!"

Datum

20 januari 2023

SHARE

NU op KINK

Nothing But Thieves

Impossible

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje