Stuur ons een berichtje

Jasper Leijdens

KINK IN TOUCH op Valkhof Festival! Luister hier gesprekken met Meltheads, Talk Show en Gurriers terug

Als je tijdens de Vierdaagse in Nijmegen nieuwe muziek wilt ontdekken kun je al jaar en dag terecht op het gratis Valkhof festival. Ooit stonden er acts als Fontaines D.C., Deadletter en Black Midi bijvoorbeeld. Dit jaar speelden bands als Meltheads, Gurriers en Talk Show er. KINK-DJ Jasper Leijdens trok naar Nijmegen en sprak met de bands.

MELTHEADS

De Belgische band Meltheads heeft een druk weekend. Naast het Valkhof Festival speelt de band een avond daarvoor nog op het Dour festival. En bij spelen blijft het niet, naar eigen zeggen gingen de heren na 04:00 naar hun tent. Tijdens Valkhof vertellen ze ook over een nieuwe single in september uit zou moeten komen.

00:00
03:22
00:00
01:01

TALK SHOW

De band Talk Show is inmiddels ook een graag geziene band in Nederland. Een aantal jaar terug speelden de Britten nog in EKKO samen met Wodan Boys, en nu zijn ze terug voor een show op Valkhof.

00:00
04:55

GURRIERS

De Ieren van Gurriers hebben een pittige dag. Door de wereldwjide computer storing is vliegen naar Nederland lastiger dan gedacht. Daarnaast zijn tourschema's volgens de band lastiger dan ooit.

00:00
04:47

KINK IN TOUCH

Bij KINK IN TOUCH hoor je elke maandag tot en met donderdag de allerbeste nieuwe releases, live sessies en interviews met artiesten. 
Luister vanaf 19:00 en dan houdt KINK-DJ Jasper Leijdens je op de hoogte.

Datum

8 augustus 2024

SHARE

NU op KINK

Gaslight Anthem

The '59 Sound

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje