Stuur ons een berichtje

KINK IN TOUCH: LIVE BIJ DE UITVERKOCHTE SHOW VAN DE STAAT IN HEDON ZWOLLE

Na edities van KINK IN TOUCH: LIVE met Orange Skyline, Ramkot, The Vices en White Lies keert de avondshow van KINK donderdagavond terug naar Zwolle, en voor niet zomaar een event. De Staat is terug na een Europese tour, en staat die avond in Hedon Zwolle.

KINK IN TOUCH: LIVE

Het principe van KINK IN TOUCH: LIVE is simpel. KINK-DJ Jasper Leijdens gaat naar poppodium Hedon in Zwolle om de beste concerten daar live uit te zenden. Dat gebeurde eerder al bij exclusieve avonden met Sloper, Ramkot, The Vices en Queen's Pleasure en White Lies, ook was de show van Orange Skyline vanuit Zwolle al te horen. 

DE STAAT IN HEDON

Donderdag 24 november keert De Staat terug naar Hedon in Zwolle, voor de eerste van een hele reeks stijf uitverkochte clubshows. Mocht je net naast die tickets gegrepen hebben, en Torre & co toch live willen horen: luister dan deze donderdag vanaf 19:00 naar de avondshow van KINK, KINK IN TOUCH met Jasper Leijdens. Want naast de beste nieuwe muziek hoor je de show van de band op de radio! En wie weet komen de heren uit Nijmegen ook wel even langs in de studio. Daarnaast doet Personal Trainer, vlak na KINK XL 'Former Puppy' ook nog eens het voorprogramma, dus wie weet hoor je die band ook wel voorbij vliegen op de radio.

Datum

21 november 2022

SHARE

NU op KINK

Nothing But Thieves

Impossible

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje