Stuur ons een berichtje

KINK Future Icon Mary In The Junkyard speelt live sessie in de KINK Live Bunker tijdens KINK IN TOUCH

Dit jaar is Mary In The Junkyard een van onze KINK Future Icons. En tijdens een bezoekje aan Nederland wilde de band graag een sessie doen bij KINK IN TOUCH. Tijdens de sessie speelt de band drie nog niet uitgebrachte songs en de track Teeth van de laatste EP. Binnenkort is de Londense band nog te zien op Into The Great Wide Open.

LIVE SESSIE

Deze week is de band Mary In The Junkyard in Nederland voor een gratis optreden in Rotown, Rotterdam ter gelegenheid van het Tour De Femmes event. Op Instagram vroeg de band een week geleden al of er radiozenders beschikbaar waren voor sessies, of zalen voor extra optredens. De band pakt lekker door! De story bereikte KINK-dj Jasper Leijdens minimaal vijftien tot twintig keer, dus het werd tijd voor een exclusieve live sessie in de avondshow van KINK, KINK IN TOUCH. De band speelde onder meer 'Teeth' van de debuut EP en drie nog niet uitgebrachte songs. Voor fans van een mix van Big Thief en Radiohead: check de sessie hieronder!

IN TOUCH WITH: MARY IN THE JUNKYARD

De band, bestaande uit Clari Freeman-Taylor, Saya Barbaglia en David Addison schoof ook even aan in de studio om te praten over de voorliefde voor fietsen in Londen, de shows op Left Of The Dial en London Calling en de vraag 'wanneer komt er nou muziek'. Luister het gesprek hieronder terug. 

Elke avond hoor je bij KINK IN TOUCH vanaf 19:00 uur een bak nieuwe muziek, interviews met artiesten, festival verslagen en live muziek. Blijf op de hoogte en luister de avondshow!

00:00
03:51

Datum

13 augustus 2024

SHARE

NU op KINK

Gaslight Anthem

The '59 Sound

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje