Stuur ons een berichtje

Kapsalon Theater opent woensdag de deuren

Er mag steeds meer, maar voor de cultuursector blijft het angstvallig stil. Sanne Wallis de Vries en Diederik Ebbinge komen daarom met het initiatief Kapsalon Theater.

Op woensdag 19 januari worden theaters in heel Nederland eenmalig omgebouwd tot kapsalon.Na het maken van een afspraak kan je met mondkapje en geldige QR-code in het theater terecht voor een nieuwe coupe, manicure, massage of andersoortige beurt. Ondertussen treden er cabaretiers, muzikanten en acteurs op, waaronder Youp van ‘t Hek, Freek de Jonge, Bert Visser, Brigitte Kaandorp, Jochem Myjer, Henry van Loon, Ton Kas, Roué Verveer, Dolf Jansen, Claudia de Breij, Yentl en de Boer, Theo Maassen, Ed Struijlaart, Diederik Ebbinge en Sanne Wallis de Vries.

RESERVEREN

Hoe je precies kunt reserveren voor Kapsalon Theater maken de initiatiefnemers vanavond bekend in het tv-programma Op1, vertelt Diederik Ebbinge aan KINK-dj Michiel Veenstra. Je kunt het gesprek hieronder beluisteren: 

00:00
04:51
Kapsalon Theater opent woensdag de deuren

HANDHAVING

Update woensdag 19 januari

Inmiddels hebben meer dan honderd instellingen toegezegd mee te doen, maar hebben verschillende burgemeesters ook aangekondigd te zullen handhaven. "De soep wordt niet zo heet gegeten als ie nu wordt opgediend", verwacht Ebbinge. De actie gaat dan ook gewoon door, vertelt hij op KINK.

00:00
04:46
Kapsalon Theater gaat door

Datum

17 januari 2022

SHARE

NU op KINK

Skunk Anansie

Twisted (everyday Hurts)

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje