Stuur ons een berichtje

Andreas Neumann

Justice vervangt Queens Of The Stone Age op Lowlands

Slecht nieuws voor fans van Queens of the Stone Age: de band heeft hun optreden op Lowlands moeten cancelen. Dat maakte Lowlands vandaag bekend op hun socials.

SPOEDOPERATIE

Eerder cancelde QOTSA al alle geplande concerten in juli. Frontman Josh Homme moest terugkeren naar de Verenigde Staten voor een spoedoperatie. “We hebben er alles aan gedaan om door te zetten en voor jullie te spelen, maar momenteel is dit niet langer een optie,” liet de band toen weten op hun Instagram. Of de shows op Lowlands en Pukkelpop wel door zouden gaan bleef onduidelijk.

Maar helaas. Ook die shows zijn nu gecanceld. Op Instagram schrijft het Lowlands festival: "Omdat Josh Homme nog steeds medische zorg nodig heeft, blijft hij op doktersadvies de komende tijd in de Verenigde Staten. Daarom zijn de komende festivalshows van Queens of the Stone Age afgelast en gaat hun show op #LL24 helaas ook niet door. We wensen Josh een spoedig herstel!"

JUSTICE VERVANGT

Het gat dat QOTSA achter laat in de programmering is wel mooi opgevuld door Lowlands: "We zijn blij dat we als last minute vervanger de act met de allerdikste festivalliveshow van dit jaar naar Biddinghuizen kunnen halen: Justice!"

Datum

26 juli 2024

SHARE

NU op KINK

Depeche Mode

People are People

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje