Stuur ons een berichtje

Johan, Somebody's Child en meer toegevoegd aan de playlist van KINK!

De stofwolken van March Madness zijn inmiddels opgetrokken en dus zien we dat er een hele hoop mooie nieuwe muziek bij is gekomen! Een nieuwe van Johan bijvoorbeeld, maar ook Somebody's Child, Sea Girls en Personal Trainer laten weer van zich horen! Check de toevoegingen op de KINK Playlist hieronder.

JOHAN - THE GREAT VACATION

Johan is terug! Dat is inmiddels erg duidelijk. 'Time For Change' is op KINK al regelmatig voorbij gekomen en inmiddels is het album ook al bijna twee maanden uit. En de titeltrack van dat album is nu uitgebracht als single! Anderhalve week geleden speelde de band deze nog live in de studio van KINK en die hoor je komende week zeker nog op KINK!

SOMEBODY'S CHILD - OH EMILY

De Ierse Somebody's Child stond afgelopen zomer nog op Best Kept Secret met zijn debuutalbum en is nu al terug met nieuwe muziek! Een liedje voor iedereen die Emily heet, want hij heeft op zijn social media al laten weten dat als je Emily bent of Emily kent, dat je kaarten kan winnen voor zijn show. En daar doen wij bij KINK nog een schepje bovenop, want als jij Emily bent, dan ga je deze week je naam een stuk vaker horen op KINK dan normaal!

PERSONAL TRAINER - INTANGIBLE

Het begint er steeds meer op te lijken dat er mooie dingen aan zitten te komen vanuit het Personal Trainer kamp! Niet lang geleden kwam er nog een dubbelsingle uit en nu is er weer een nieuwe track! Wij zijn benieuwd wat er nog meer aan zit te komen, want deze is heel erg lekker!

SEA GIRLS - MIDNIGHT BUTTERFLIES

Ja! Ook uit het Sea Girls kamp is er goed nieuws te melden, want het nieuwe album komt eraan! 14 juni brengen de Britten Midnight Butterflies uit en de titeltrack van dat album is er nu al!

Datum

23 maart 2024

SHARE

NU op KINK

Arcade Fire

Ready to Start

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje