Stuur ons een berichtje

Jera On Air tijdelijk stilgelegd door noodweer

Vandaag zou Jera on Air na 3 jaar wachten eindelijk weer door gaan en hoewel de dag mooi begon, veranderde de situatie rond kwart voor negen vanavond. Vanwege hevig noodweer besloot de festivalorganisatie het festival tijdelijk stil te leggen.

"Iedereen naar grote tent of 2de main voor het weer!" staat er om 20:40 uur te lezen op de social media kanalen van Jera On Air. "Het was even extreem en uit het niets, bizar", laten KINK Fast-dj's Bart Wijers en Lesley Klaverdijk, schuilend in hun auto naast het festivalterrein weten. "Het ging even goed tekeer met flink regen en flink onweer."

Echte paniek brak er niet uit, maar desondanks moesten er een paar tenten ontruimd worden. "Het kwam er op neer dat een paar tenten niet verankerd waren, wij zaten zelf ook in een tent die niet geaard was. Dus wij moesten eruit", vertellen Bart en Lesley in KINK IN TOUCH. Bezoekers werden begeleid naar een van de twee grote tenten, die wel verankerd waren. "En daar is goed gezorgd dat iedereen er in geval in en uit kan".

Zo heftig als een paar jaar geleden op Pinkpop was het dus niet, en hoewel de voorspellingen voor dit weekend ook onweer en regen zijn, houden Bart en Lesley er vertrouwen in. "Inmiddels zijn alle bands weer verder gaan spelen, en is alles vooral een beetje vertraagd", vertellen ze, terwijl ze al uitkijken naar de rest van het weekend. "Als je ook gaat, ga sowieso naar The Offspring en Rise Against, en vergeet ook niet onze lokale helden zoals Mayleaf te checken!"

00:00
03:09
JERA ON AIR

KINK FAST

KINK Fast is dé plek voor emo-, poppunk- en punkrockliefhebbers. Op themakanaal KINK Distortion praten Bart en Lesley je wekelijks bij over de laatste muziek, de nieuwste concerten en de beste albums met aanstaande maandag vanaf 16:00 uur een speciale uitzending rondom Jera On Air! Mocht je KINK Fast niet op dat tijdstip kunnen checken, zijn alle afleveringen hier ook terug te luisteren als podcast.

Datum

23 juni 2022

SHARE

NU op KINK

Black Keys

Little Black Submarines

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje