Stuur ons een berichtje

Youtube

Jane's Addiction-concert eindigt in vechtpartij

Jane's Addiction heeft excuses aangeboden aan fans voor een bizar incident op het podium in Boston, waarbij zanger Perry Farrell een klap uitdeelde aan gitarist Dave Navarro en het concert abrupt werd beëindigd.

De band deelde een "oprechte verontschuldiging" en kondigde aan dat hun volgende show in Bridgeport, Connecticut, is geannuleerd. Ze gaven echter geen verdere details over de rest van de tour, die tot 16 oktober gepland staat.

Op hun Instagram-story schreven ze: "We willen onze oprechte excuses aanbieden voor de gebeurtenissen van gisteravond. Daarom zullen we de show van morgenavond in Bridgeport annuleren," gevolgd door informatie over terugbetalingen.

Het concert op vrijdag eindigde plotseling toen Farrell, zichtbaar boos, een klap uitdeelde aan Navarro. Hij werd door crewleden van het podium gehaald, nog steeds zichtbaar geagiteerd.

OVERSTEMD

Zaterdagochtend deelde Etty Lou Farrell, de vrouw van Perry Farrell, haar kant van het verhaal op Instagram. Ze verklaarde dat haar man gefrustreerd was omdat de geluidsniveaus van de band zijn zang overstemde, wat uiteindelijk leidde tot de aanval op Navarro, die er zelf nietsvermoedend uitzag.

Datum

16 september 2024

SHARE

NU op KINK

De Staat

Make The Call, Leave It All

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje