Stuur ons een berichtje

Video Pinkpop

Jan Smeets zal het Pinkpop Podium niet verlaten

Tenminste als het aan Niek Murray van Bureau Pinkpop ligt. Dat vertelde hij gisteren in KINK RUSH HOUR.

Onlangs kondigde Jan Smeets (75) aan te stoppen met Pinkpop. Hij heeft het stokje officieel overgedragen aan een volgende generatie. Niek Murray van bureau Pinkpop is nu de spokesman. Toch wil hij niet de nieuwe mister Pinkpop genoemd worden.

"Een nieuwe mister Pinkpop zal er nooit komen. We gaan wel met dit team Jan's levenswerk voortzetten." Op de vraag of Jan wel het publiek nog gaat toespreken om vooral goed in te smeren en water te drinken antwoordt Niek dat als Jan dat wil, hij meer dan welkom is om dat te doen!

"Als Pinkpop 2021 doorgaat dan moet het wel uitzien zoals dat bedoeld is", zegt Niek. "Dus met de grootste bands van dit moment."

GEEN GUNS

Guns 'n Roses staat helaas niet meer op het affiche. De band heeft andere plannen maar komen niet naar Pinkpop. Daarvoor is Pearl Jam in de plaats gekomen.

Verder vroeg KINK-dj Tim Op het Broek zich af of het misschien een idee is om het hoofdpodium nu de 'Jan Smeets Stage' te noemen. Of de 'JanSmainStage'. Volgens Niek bekt dat best lekker en gaan ze zeker kijken hoe ze Jan kunnen vereeuwigen.

00:00
04:28

Datum

29 september 2020

SHARE

NU op KINK

Eagles of Death Metal

Wannabe in L.A.

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje