Stuur ons een berichtje

It's gonna be biblical! De nieuwe Frank Turner is deze week KINK XL!

Hij ramt er vanaf het eerste moment keihard in en is vanaf het begin ongeloofelijk lekker! Frank Turner heeft een nieuwe track, met op de drums Dom Howard van Muse en op gitaar Jason Isbell. "The Gathering" ga je de komende week sowieso voorbij horen komen op KINK, het is namelijk de KINK XL!

"The first time that the beat drops in the bar, it's gonna be biblical!" Met die oerkreet trapt Frank Turner zijn nieuwe track af. Bij ons zorgt het meteen voor kippenvel, want wat kijken we allemaal uit naar dat moment. De eerste keer dat we weer mogen feesten in een kroeg, club of op een festival. Frank Turner weet het allemaal perfect te verwoorden op een track die ook nog eens heel lekker klinkt!

Met de nieuwe single heeft Frank ook een nieuw album geteased, waarvan hij zelf zegt: "The whole vibe of this record sonically is to go to recording in a more aggressive direction." Ook liet hij in een livechat weten dat Nine Inch Nails drummer Ilan Rubin, net als Dom Howard van Muse op het album te horen gaat zijn. Maar tot die tijd genieten we gewoon van "The Gathering", die je komende week dus lekker vaak gaat horen op KINK als KINK XL!

Datum

7 mei 2021

SHARE

NU op KINK

Queens Of The Stone Age

Make It Wit Chu

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje