Stuur ons een berichtje

Bas van Dalen

ISE maakt als KINK Future Icon indruk in de studio met nieuwe songs en Noel Gallagher cover

2024 is nu al een onvergetelijk jaar voor KINK Future Icon ISE. De Belgische zangeres staat met nog maar een debuutsingle op zak op festivals als Rock Werchter en Pukkelpop en er is een flinke reeks aan Nederlandse data aangekondigd. TIjd voor een uitgebreide live sessie bij KINK IN TOUCH!

NEDERLANDSE TOUR

Begin dit jaar gaven we bij KINK de titel KINK Future Icon aan de Belgische ISE, omdat we denken dat ze wel eens het verschil kan gaan maken dit jaar, en dat blijkt nu al, want ze mag spelen op de dag van Foo Fighters op Rock Werchter, staat op Pukkelpop en inmiddels is er een hele Nederlandse tour in de verkoop. Mocht je ISE willen zien kan dat in Bergen op Zoom, Hilversum, Sittard, Breda en Nijmegen. Meer informatie over deze hele tour kun je hier vinden.

 

LIVE SESSIE

In de live sessie in de recent geopende KINK Live Bunker speelt ISE met gitaar en piano 3 songs. Twee daarvan zijn nog niet uitgebracht, en de derde is een cover van Noel Gallagher's High Flying Birds. Kijk hieronder de sessie terug.

IN TOUCH WITH: ISE

Bij KINK IN TOUCH laat KINK-DJ Jasper Leijdens je elke maandag tot en met donderdag kennis maken met de beste nieuwe muziek, zijn er live sessies in de studio en hoor je verslagen van de tofste festivals. Luister hieronder het gesprek met ISE terug!

00:00
03:46

Datum

10 mei 2024

SHARE

NU op KINK

Gaslight Anthem

The '59 Sound

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje