Stuur ons een berichtje

KINK

Isaac Roux, Bright Eyes en The Mysterines nieuw op de playlist van KINK

Het is eindelijk zomer! En vooruit, de voorspellingen zeggen dat er wel wat 's zomerse regendagen aankomen, maar die nemen we voor lief! Zeker omdat er te gekke nieuwe muziek gereleased blijft worden. Bijvoorbeeld van Isaac Roux, Bright Eyes en The Mysterines! Dit zijn de nieuwe toevoegingen op de playlist van KINK!

ISAAC ROUX - LOST IN SOME DREAM

Als je naar het noorden van Engeland op vakantie gaat, dan moét je het Lake District bezoeken. Een prachtig natuurgebied, wat bijvoorbeeld bekend is van de verhalen van Peter Rabbit, maar waar ook scenes uit Star Wars en Snow White and the Huntsman zijn opgenomen. Ook de Belgische singersongwriter Isaac Roux trok naar het prachtige gebied en raakte geïnspireerd. Met de reis nog vers in zijn hoofd, besloot hij te gaan schrijven en het resultaat is bijna net zo sprookjesachtig als het landschap in Engeland.

BRIGHT EYES - BELLS AND WHISTLES

Er komt een nieuw album van Bright Eyes aan! En nog meer goed nieuws, op dat album zullen samenwerkingen staan met Cat Power en Matt Berninger van The National. Daar zullen we nog even op moeten wachten, maar de eerste single van het album is wel uitgebracht! “This is a song about the many little details in life that can seem insignificant or frivolous or temporary at the time but eventually end up forming your destiny", aldus frontman Conor Oberst. "And it’s also kind of a whistle while you work scenario.”

THE MYSTERINES - THE LAST DANCE

Het nieuwe album van The Mysterines is inmiddels uit en dat wordt uiteraard gevierd met een nieuwe single. “I suppose it’s an analogy for what loneliness can do to you", aldus frontman Lia Metcalfe. "Once you’ve exhausted all the dark alleyways of drugs and alcohol, you end up reaching for something to connect to that isn’t real.”

Datum

29 juni 2024

SHARE

NU op KINK

Gaslight Anthem

The '59 Sound

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje