Stuur ons een berichtje

Is jouw Best Kept Secret tas al ingepakt? KINK helpt je met de paklijst!

Het wordt een bijzondere editie van Best Kept Secret, want het festival is dit weekend voor de 10e keer! En hoewel Best Kept Secret nog relatief jong is, is het inmiddels wel een toonaangevend festival in Nederland. Want niet alleen qua line-up weet Best Kept Secret ieder jaar te imponeren, ook de rest van het festival is speciaal. Dit is wat je moet weten voor een weekend Best Kept Secret!

FOMO

Laten we beginnen met een kleine waarschuwing, als je naar Best Kept Secret gaat moet je geen last hebben van fear of missing out. Je gaat namelijk geheid clashes op je timetable tegen komen, waar je onmogelijk een keuze bij kunt maken. Zo staat Paolo Nutini op zaterdag gepland tegenover de sensationele Lambrini Girls en zul je op zondag toch echt een keuze moeten maken tussen Néomi en The Indien. Wees niet bang om te kiezen, want eigenlijk is alles wat op Best Kept Secret staat van hoge kwaliteit.

ETEN

Wat je wel mee moet nemen zijn je smaakpapillen, want op Best Kept Secret gaan die geprikkeld worden! Op het terrein kun je een culinaire wereldreis maken die gaat van een goede Indiase curry tot een vette Amerikaanse burger en alles wat er tussenin zit. Maar als dat nog niet genoeg is kun je ook terecht in De Lodge. Dit is het festivalrestaurant, waar topkoks als Benny Blisto en Jasper Udink ten Cate voor je komen koken. Mocht het water je direct in de mond lopen, let wel op, want als je in De Lodge wil eten zul je van te voren moeten reserveren! En er is nog meer speciaals te ontdekken, vertelt festivaldirecteur Maurits Westerik aan KINK-dj Jasper Leijdens.

00:00
06:28

PAKLIJST

Dus je fomo laat je thuis, je smaakpapillen neem je mee en waarschijnlijk heb je ook genoeg schone onderbroeken in je tas zitten. Maar wat zijn de belangrijkste dingen om mee te nemen naar Best Kept Secret?

  • Pinpas
    Dit klinkt wellicht als een open deur, want duh, tuurlijk moet je pinpas mee! Hoe koop je anders je festivalmuntjes? En dat is precies waarom de pinpas toch op dit lijstje staat. Best Kept Secret heeft namelijk geen ingewikkeld muntjessysteem, waarbij je drankprijzen een weekend lang aan het omrekenen bent naar muntjes en euro's. Op Best Kept Secret kun je namelijk overal pinnen. Het voordeel daarvan is dat je niet in de rij hoeft te staan bij de muntjesapparaten, het nadeel is dat je net iets makkelijker over je budget heen schiet. Dus als je niet teveel uit wil geven, raden wij je aan om van te voren een budget vast te stellen voor dit weekend.
  • Handdoek
    En dan niet zo'n lullige kleine die lekker makkelijk in je tas/koffer past. Nee, neem voor Best Kept Secret maar een lekker groot strandlaken mee, want direct naast de mainstage ligt een meer waar je heerlijk een duik in kan nemen. Dus wordt het je tijdens de set van Justice, Paolo Nutini of Viagra Boys allemaal iets te warm, neem een plons!
  • Muggenspray
    Dat meer heeft wel ook direct een groot nadeel. Bij zoet water gedijen muggen namelijk ook erg goed. En voor iedereen die een hotel in de buurt heeft geboekt is dat niet zo'n groot probleem, maar de Best Kept Secret camping ligt ook direct aan dat meer. Kortom, grote kans om lekgeprikt te worden. Gelukkig is dat zo opgelost met een beetje muggenspray. Wat overigens ook schijnt te werken is nuchter blijven, want hoe meer alcohol je gedronken hebt, hoe aantrekkelijker je schijnt te zijn voor de prikbeesten. 
  • OV-kaart
    Slaap je mugvrij (oftewel, niet op de camping), dan is je OV-kaart ook handig om mee te nemen. Vanaf station Tilburg rijden er namelijk pendelbussen naar het Best Kept Secret terrein, maar dan moet je wel eerst op dat station komen. Wat je ook kunt doen is een OV-fiets huren en daarmee naar het festival fietsen. Duurt ongeveer een half uurtje en je parkeert je fiets direct naast de ingang!
  • Oordoppen
    En dan bedoelen we niet alleen als gehoorbescherming (wat natuurlijk wel belangrijk is)! We bedoelen vooral dat het handig is om oordoppen mee te nemen als vreemde geluiden je snel wakker houden. Het terrein van Best Kept Secret ligt namelijk naast Safaripark Beekse Bergen, dus als je in je tentje ligt zou het kunnen zijn dat je in de verte een leeuw hoort brullen. 

KINK SOCIALS

Ga je niet naar Best Kept Secret? Niet getreurd! Op de Instagram van KINK nemen we je mee naar het festival en zorgen we ervoor dat je dat festivalgevoel het hele weekend lang meebeleeft! Volg ons dus snel en mis niks van de festivalzomer!

Datum

5 juni 2024

SHARE

NU op KINK

Linkin Park

The Emptiness Machine

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje