Stuur ons een berichtje

Is dit beschermpak de toekomst van concerten en festivals?

Dit is de "micrashell", een beschermend pak dat het wellicht mogelijk maakt weer veilig naar concerten en festivals te gaan.

MENSEN BLIJVEN PARTY'EN

Het Amerikaanse ontwerpbureau Production Club heeft een pak ontworpen waardoor concert- en festivalgangers gewoon met elkaar naar evenementen kunnen. Het pak, de “Micrashell”, bestaat uit een helm, een filtersysteem en heeft verschillende LED lichten.

In gesprek met NBC New York vertelt de voorzitter van Production Club Miguel Risueno dat hij op het idee kwam voor de "Micrashell" omdat hij alle springbreakeres in Amerika ondanks COVID-19 in grote groepen zag feesten. “Mensen blijven elkaar opzoeken en samen party'en, dus dan kunnen we maar beter een veilige manier vinden om dat te doen. Dit is een oplossing om mensen bij elkaar te brengen op een veilige manier.”

ONTWERP

MICRASHELL HUREN

De Production Club werkt hard aan een prototype van de 'Micrashell'. Mocht het idee aanslaan dan denkt Risueno dat de meest handige gebruiksmethode is dat de live-venues de pakken kopen en uithuren aan bezoekers. Dan zouden medewerkers de pakken dus heel zorgvuldig moeten schoonmaken.

Datum

26 mei 2020

SHARE

NU op KINK

Tom Petty and the Heartbreakers

Into the Great Wide Open

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje