Stuur ons een berichtje

Inhaler en Squid genomineerd voor Music Moves Europe Talent Awards 2021

Vrijdagavond werden de genomineerden voor de Music Moves Europe Talent Awards bekendgemaakt op het Reeperbahn Festival in Hamburg. De awards worden jaarlijks uitgereikt tijdens Eurosonic. Onder andere Inhaler, Squid en My Ugly Clementine behoren tot de kanshebbers voor deze prestigieuze prijs.

De Music Moves Europe Talent Awards worden ieder jaar uitgereikt aan opkomende Europese artiesten tijdens Eurosonic.  Inhaler, Squid en My Ugly Clementine hoor je al regelmatig op KINK en zijn genomineerd voor de prestigiueze pijs. Er zit ook Nederlands succes onder de genomineerden: hiphop en soulzangeres Rimon is als Nederlandse artieste genomineerd. In totaal zijn zestien kanshebbers:

Alyona Alyona (ua), Bratři (cz), Calby (dk), Crystal Murray (fr), Inhaler (ie), Julia Bardo (it), Lina_ Raül Refree (pt), Lous and The Yakuza (be), Melenas (es), Mero (de), My Ugly Clementine (at), Nea (se), Rimon (nl), Sassy 009 (no), Squid (uk) en Vildá (fi).

Alle genomineerden worden beloond met een optreden tijdens ESNS, dus een nominatie is op zichzelf al mooie promotie. Uiteindelijk zal de jury acht winnaars kiezen. Elke winnaar ontvangt een prijs ter waarde van € 10.000, te besteden aan de promotie van hun carrière. De winnaar(s) zullen op 15 januari bekend worden gemaakt tijdens Eurosonic Noorderslag in Groningen. 

PUBLIC CHOICE AWARD 

Naast deze juryprijs, zal er er aan een van deze genomineerden ook een publieksprijs worden uitgereikt. Vanaf nu kan er tot 7 januari kan er gestemd worden op de Public Choice Award via de site van Music Moves Europe. De winnaar van de publieksprijs ontvangt een extra geldprijs van € 5.000.

Datum

21 september 2020

SHARE

NU op KINK

Urban Dance Squad

Demagogue

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje