Stuur ons een berichtje

Indian Askin niet langer verder in huidige samenstelling

Indian Askin bestaat niet langer in de huidige samenstelling. Dit laat de band vandaag weten op socials. De Amsterdamse band timmerde hard aan de weg, maar nu lijken verschillen van inzicht en een moeilijke samenwerking te hebben gezorgd voor het einde van het bestaan in de huidige samenstelling.

In een uitgebreid bericht op hun Instagram licht Indian Askin het besluit toe: 'Drummer Ferry, bassiste Jasja en toetsenist Bart hebben aangegeven, na 6 succesvolle jaren, niet meer door te willen met de band. De reden is dat de samenwerking binnen de band de afgelopen tijd moeizaam was en de vertrekkende leden geven er de voorkeur aan om ieder hun eigen weg te gaan. Chino, leadzanger en oprichter van de band is na aan het denken over de toekomst van Indian Askin en zal binnen afzienbare tijd beslissen hoe hij door wil gaan.'

INDIAN ASKIN 

Indian Askin kun je onder andere kennen van 'I Feel Something' en 'On And On'. De Amsterdamse band bestond in deze samenstelling sinds 2014 en speelde op ongeveer alle grote festivals van ons land. Van Zwarte Cross tot Lowlands en Best Kept Secret. 

Datum

5 oktober 2020

SHARE

NU op KINK

Depeche Mode

I Feel You

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje