Stuur ons een berichtje

'Honeybrains' van Royal Blood hoor je deze week als KINK XL!

Afgelopen week stonden ze nog in de AFAS Live in Amsterdam voor hun KINK presents concert, en komende week gaan we hun nieuwe track lekker veel draaien op KINK! De nieuwe van Royal Blood heet 'Honeybrains' en is de KINK XL.

HONEYBRAINS

Royal Blood zegt dat fans de komende tijd meer "instinctieve" nieuwe muziek van ze kunnen verwachten. De nieuwe track 'Honeybrains' van Royal Blood gaat over hoe je probeert je hoofd boven water te houden en te voorkomen dat je in je kleverige 'hongingbrein' blijft hangen. En dat dan met het fijne geluid dat we kennen van Royal Blood. Hij is echt gemaakt om live gespeeld te worden, en dat deden Mike en Ben dan ook afgelopen woensdag tijdens KINK presents: Royal Blood in AFAS live.

Frontman Mike Kerr onthulde dat dit nummer erg snel tot stand is gekomen, en dat ze hem pas een maand geleden voor het eerst gespeeld hebben. De band zou het liefst meteen verder schrijven aan een nieuw album, maar zijn ondertussen dus ook weer begonnen met touren. Tijdens de tour schrijven ze dus vrolijk verder, testen ze eventuele nieuwe tracks meteen live, en zien ze wel waar dat ze brengt. Ondertussen genieten wij na van dat mooie concert van afgelopen woensdag. Hun track 'Honeybrains' hoor je komende week vaak voorbij komen op KINK als KINK XL!

Datum

25 maart 2022

SHARE

NU op KINK

Counting Crows

Rain King

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje