Stuur ons een berichtje

Hit me TV te gast in nieuwe podcast 60 minutes

60 minutes is een nieuwe Kink-podcast van jouw favoriete Kink-artiesten. Artiesten vertellen in precies een uur welke muziek hen inspireert. Onder begeleiding van Kink DJ Bas van Dalen hoor je verhalen bij de muziek of simpelweg waarom we juist een bepaalde track (vaker) moeten horen.

In de eerste aflevering hoor je de favoriete muziek van Hit Me TV. De band maakt onlangs een veelbelovende comeback met hun nieuwe single Your Head, My Beat. Achter de schermen bracht Menno Timmerman hen na een lange tijd van afwezigheid weer samen in een studio. Het resultaat: een heerlijke single. Zanger Jaap van Warmenhoven schuift samen met Menno Timmerman aan om meer over hun plannen te vertellen, verhalen te delen over de band in de zeroes en natuurlijk vooral hun favoriete muziek te laten horen.


Binnenkort verschijnen meer afleveringen van 60 minutes met o.a. Mozes & The Firstborn en de mannen van Ciao Lucifer. Tweewekelijks zullen nieuwe afleveringen worden gepubliceerd op de kanalen van Kink in de bekende stores en natuurlijk hier via onze website.

00:00
01:04:43

Datum

15 mei 2019

SHARE

NU op KINK

Bettie Serveert

Palomine

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje