Stuur ons een berichtje

Getty

Hier ontdek je deze festivalzomer de tofste nieuwe artiesten!

Natuurlijk is het heerlijk om uit te kijken naar jouw favoriete band op een festival. Waarschijnlijk spelen ze dan alle bekende liedjes die je moeiteloos kunt meezingen. Een oase van herkenbaarheid. Maar hoe leuk is het om juist om op ontdekkingstocht te gaan? Misschien zie je deze zomer wel een toekomstige headliner. Kun je mooi tegen je vrienden zeggen 'dat je ze al gezien hebt toen ze nog onbekend waren.'

MAÑANA MAÑANA

Zo is daar het Mañana Mañana festival van 8 tot en met 11 juni op Kasteel Oolde in Laren. Met onder veel meer; Money & The Man (ruige garagerock) Ffoos (fuzzrock) en de vrolijke indie van Teddy's hit.

Deze week (30 mei - 1 juni) maak je bij KINK-dj Jasper Leijdens tijdens KINK In Touch elke avond kans op tickets voor Mañana Mañana!

KINK-dj Mick Hummel sprak onlangs met Bumble B Boy die ook op het festival zal spelen. Bumble B Boy is een pseudoniem van de Australische Tom Harden. Getooid in een imkeroutfit en geflankeerd door twee danseressen, lijkt iedere show van Bumble B Boy op een kinderfeestje. Of zoals hij zelf zegt 'It's for fun people only.'

00:00
06:53


Ook de Wodan Boys spelen op Mañana Mañana. Onlangs werden ze verkozen tot KINK KROONJUWEEL en hun nieuwe track Thunder Glove hoor je regelmatig op KINK. Een band die je vooral in de avond bij Jasper hebt kunnen horen is Bongloard. Als je van messcherpe noise punkrock houdt, is dit de band voor jou! Mick Hummel sprak laatst met de band. En om te zeggen dat Bongloard het druk heeft is een understatement.    

00:00
07:04

VALKHOF

Een ander festival waar een hoop te ontdekken valt is het gratis toegankelijke Valkhof festival in Nijmegen. Zo staat de zeskoppige band Nusantara Beat uit Amsterdam. Nusantara is een groep muzikanten die zich verbonden voelen met hun Indonesische roots en cultuur. De bandleden hebben ervaring in verschillende andere bands, zoals Jungle By Night, Pom, EUT, The Mysterons, Maple en Surf Aid Kit.

Cloudsurfers is een andere band die je gezien moet hebben. Maar kijk uit! Het is een gevaarlijk lekkere mix van zonnige surf en stevige punk. Een tikkie manisch zelfs. Onvoorspelbaarheid gegarandeerd! Post punk krijg je bij Library Card en Lambrini Girls

Maar wegdromen kan ook met de dreampop van Robin Kester. Haar nieuwe album Honeycomb Shades is net uit dus daar zal ze vast wat van spelen. De band Deadletter heb je op KINK kunnen horen en is echt een band voor liefhebbers van Talking Heads en Gang Of Four. Mick Hummel had onlangs een gesprek met ze. 

00:00
07:34

KINK IN TOUCH

Nieuwe artiesten ontdek je op festivals, maar zeker ook 's avonds bij KINK! De beste nieuwe muziek ontdek je tijdens KINK IN TOUCH. Iedere maandag tot en met vrijdag van 19:00 tot 23:00 uur met Jasper Leijdens. 

Datum

29 mei 2023

SHARE

NU op KINK

Gorillaz

Cracker Island

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje