Stuur ons een berichtje

KINK

Het is de dag van de arbeid, kun jij raden welke beroepen deze mede-KINK'ers hebben?

In Nederland wordt het meestal niet zo groots gevierd, maar voor de rest van de wereld is 1 mei de dag van de arbeid! In veel landen is het zelfs een vrije dag. Dat doen wij niet, maar deze speciale dag is wel een extra mooi moment om 'You Have One Job' te spelen.

Elke werkdag rond 16:20 uur hoor je bij KINK-dj Tim Op het Broek een mede-KINK'er op een cryptische wijze zijn/haar baan omschrijven. De bedoeling is om te raden wat deze persoon doet. Lukt jou dat? De antwoorden vind je onder aan dit artikel!

MARTA

Marta heeft een bijzondere omschrijving van haar baan. Alvast een kleine disclaimer, bij haar beroep stappen diezelfde kinderen met een grote lach op hun gezicht weer de deur uit. Haar beroep omschreef Marta met de zin: "Een van mijn taken is kinderen verminken". 

PAULINE

Ook de baan van Pauline klinkt een beetje cru en hierbij moeten we helaas zeggen dat de planten waar zij het over heeft niet met een grote lach de deur uit stappen. Zij vertelde: "Ik verwarm dode planten". 

SANDER

In het geval van Sander moeten we je er bij vertellen dat hij telefonisch niet bereikbaar is. Hij kan enkel gebeld worden via WhatsApp. Maar bij welk beroep kun je nou niet bellen? Nou, bij het beroep van Sander dus. "Je kunt me niet zien, maar ik ben omringd door blauw". 

DAAN

Zit er een steekje los bij Daan? Nou, niet dat wij weten. Al lijkt het wel zo als hij z'n beroep omschrijft. Daan zegt namelijk, "ik laat ze regelmatig vliegen, maar niet echt."

GEORGE

De laatste dan! Wij weten niet zeker of we George nog durven uit te nodigen, hoewel hij ons echt heeft beloofd dat zijn dagelijkse werkzaamheden binnen de grenzen van de wet zijn. "Ik kom op afspraak bij mensen thuis als ze er zelf niet zijn."

ANTWOORDEN

Marta is Juwelier en schiet gaatjes.
Pauline is chef-kok in een vega restaurant.
Sander is stuurman op een vrachtschip op de Atlantische Oceaan (zie fragment hierboven).
Daan is vliegsimulator.
George is makelaar.

Heb jij ook een beroep die je in een cryptische zin kan omschrijven? Laat het dan weten via de KINK App en raad elke dag mee naar de banen van Mede-KINK'ers tussen 16:00 en 17:00 uur op KINK! 

Datum

1 mei 2024

SHARE

NU op KINK

Depeche Mode

It's No Good

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje