Stuur ons een berichtje

Lotte Spek

Heeft het coronavirus effect op de festivalzomer?

In de nieuwste festivalpodcast duiken Jos Willemsen (Festileaks) en Julia Gieskes (KINK) onder andere in de hype rondom het coronavirus, zonder de angst te voeden kijken ze naar de mogelijke effecten die een dergelijk virus als deze kan hebben op de aankomende festivalzomer.

Er wordt hier en daar gesproken over het feit dat evenementen (en wellicht festivals?) gecanceld moeten worden. Dat lijkt nu nog een wat vroege conclusie om te trekken, maar toch hebben Jos en Julia het even nagevraagd bij een aantal festivalorganisatoren. Hoe zij reageerden hoor je in de laatste aflevering van de festivalpodcast, en daarin hoor je ook:

  • De vrijdag van Woo Hah! wordt afgesloten door Playboi Carti maar wie is dat eigenlijk?! Jos en Julia zoeken uit waarom Playboi Carti een must see is deze zomer.
  • Het laatste festivalnieuws, waaronder de nieuwe namen voor Lowlands, Sziget en Down The Rabbit Hole.
  • Het klinkt misschien niet als je ideale festivallocatie, maar toch reizen we voor onze Festivalbucketlist af naar IJsland. Een festival in IJsland in gletsjers met 72 uur licht: Secret Solstice festival wordt uitgebreid besproken als bucketlistfestival - met special guest: DJ Viking!

Heb jij zelf ook leuk nieuwtje? Wellicht een brandende vraag? Een ziel-splijtend dilemma, of gewoon een goede portie feedback? Laat het ons dan weten!

Luister eerdere afleveringen terug!

Mocht je nog nooit naar de Festivalpodcast geluisterd hebben, dan heb je flink wat in te halen! Aan bod komen geruchten, interviews met de festivalorganisatoren en reportages vanaf de weide. Kortom: alles wat je altijd al van je favorite festivals had willen horen. Je luistert ze hier allemaal terug! ? 

Datum

26 februari 2020

SHARE

NU op KINK

Daft Punk

Harder Better Faster Stronger

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje