Stuur ons een berichtje

Gras Liam Gallagher concert levert tienduizenden op!

Als je net een legendarisch concert hebt gezien, dan wil je vaak een aandenken hebben. De meeste mensen gaan dan naar een merchindise stand en kopen een shirt, een poster of een album. Maar de 35-jarige David Watson heeft na het concert dat Liam Gallagher op Knebworth gaf, het beste souvenir meegenomen, een pluk gras!

Tijdens het optreden wat de legendarische Oasis-frontman afgelopen weekend gaf, besloot David zich te bukken, een stuk van het gras te plukken en deze te fotograferen, met op de achtergrond het podium. Vervolgens stopte hij het gras in zijn broekzak, om het er thuis pas weer uit te halen. "When I got back home, I whacked it on eBay for a fiver", vertelt David aan de Daily Mail. "And now it's accrued tens of thousands."

Het hoogste bod voor het stukje gras gaat inmiddels namelijk ruim over de £65.000 pond heen. Inmiddels heeft David's actie ook navolging gehad en staan er tientallen grassprieten op de veilingssite, variërend in prijs tussen de 10 cent en een paar duizend pond. Maar geen enkele grasspriet is zoveel waard als die van David, die overigens niet verwacht echt betaalt te krijgen. "I think it might be people having a wind-up, and I don't want to be confident", laat hij weten. Maar, hij hoopt wel één ding te bereiken. "If Liam gave me a shout out, that would obviously be great." 

Datum

9 juni 2022

SHARE

NU op KINK

Faith No More

Epic

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje