Stuur ons een berichtje

Gorillaz, Two Door Cinema Club, The War On Drugs, en Phoebe Bridgers op Down The Rabbit Hole 2022

Het festival Down The Rabbit Hole keert 1 t/m 3 juli 2022 terug naar de Groene Heuvels in Beuningen. Parkeer je slaapzak, neem een frisse duik en dwaal door het bos, langs velden en wegen waar headliners, nieuwkomers en verscholen festivaljuweeltjes wachten! Vandaag werden de eerste namen voor het festival bekend.

DOWN THE RABBIT HOLE 2022

Er is komende editie ook een aantal nieuwe toevoegingen aan het festival. Zo is er o.a. een nooit eerder vertoonde kunstcollectie te zien, en kun je tot diep in de nacht dansen op electronische knallers in een broeierige ‘buzzclub’.

Vandaag kondigde het festival de eerste namen voor de line-up van volgend jaar aan, en dat zijn niet de minste: Disclosure, Gorillaz, The War on Drugs, BICEP (Live), HAIM, Moderat, Celeste, Clairo, girl in red, Kae Tempest, Little Simz, Phoebe Bridgers, St. Vincent, Two Door Cinema Club, Wilco, Dry Cleaning, Easy Life, Gabriels, Gang of Youths, Goldband, Hang Youth, Joy Crookes, Jungle by Night (special guest), L'Impératrice, Molchat Doma, MY BABY, S10, Spinvis, Squid, Stikstof, Viagra Boys en Whispering Sons.

Komende zaterdag om 11:00 uur start een presale voor DTRH20/21 kaartkopers. Hierbij kunnen die maximaal het aantal ticket kopen dat ze toen ook hebben gekocht. Een week later op zaterdag 4 december om 11:00 uur start de algemene kaartverkoop.

KINK IN TOUCH SPECIAL

Vanavond besteedt KINK-dj Jasper Leijdens uitgebreid aandacht aan deze nieuwe Down The Rabbit Hole line-up. Tussen 21:00 en 22:00 uur is er een KINK In Touch special met veel muziek die je in juli ook in Beuningen gaat horen!

Datum

25 november 2021

SHARE

NU op KINK

Killers, The

Bright Lights

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje