Stuur ons een berichtje

Gitarist Brian Bell van Weezer in KINKSTART

Een sketch in het Amerikaanse tv-programma 'Saturday Night Live', een cover album en een vandaag nieuw verschenen 'Black Album'. Genoeg nieuws rondom de band, dus belde Michiel in KINKSTART met de gitarist, Brian Bell.

Vandaag is het nieuwste album van de Amerikaanse band Weezer verschenen. De afgelopen maanden bracht de band al wat singles van het album uit, waaronder Can't Knock The Hustle en Zombie Bastards. Vanmorgen belde Michiel in KINKSTART met de gitarist van Weezer, Brian Bell.

En tussendoor kwam ook nog een coveralbum. En dat alles door de grap die begon bij een fan op Twitter. Brian: 'Als Afrika niet zo goed werd gewaardeerd, was het coveralbum er nooit geweest.' 

Ook komt Weezer weer terug naar Nederland. De band staat op 4 juli in Tivoli Vredenburg in Utrecht. En ondanks dat het nieuwe album misschien wat minder vol heftige gitaren zit, vertelde Brian dat de gitaren bij liveshows zeker aanwezig zijn. 'Live gaat het voor ons om gitaren. Als je fan bent van gitaren: kom naar een Weezer show'!

00:00
07:01
Brian Bell van Weezer in KINKSTART

De show van Weezer is een KINK Presents show, dus houd KINK in de gaten voor kaarten. Kun je niet wachten? Kaarten zijn te koop via de site van Tivoli Vredenburg.

Datum

1 maart 2019

SHARE

NU op KINK

R.E.M.

Imitation of Life

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje