Stuur ons een berichtje

Gigit's Live Top 5 - week 32

De gebruikers van concert-app Gigit checkten weer de nodige gigs in afgelopen week. Dit was de top 5 van week 32:

5. Indian Askin @ Zomerparkfeest Venlo

"Heul tof!" 

Eigenlijk stond Peter Cat Recording Co. geprogrammeerd op het Zomerparkfeest in Venlo, maar zij kwamen door het slechte weer vast te zitten op de ferry van Dover naar Calais. De organisatie wist last-minute gelukkig nog Indian Askin te regelen. Een waardige vervanger, zo bleek. De Amsterdammers maakten indruk in Venlo. "Beste van de avond".

Gemiddeld cijfer 4.2 uit 5

4. The Offspring @ Lokerse Feesten

"Ouderwets rocken" 

Hun laatste album dateert alweer uit 2012, maar dat deert de bezoekers van de Lokerse Feesten niet. Een bak energie en een vleugje 90's nostalgie zijn meer dan voldoende om een ouderwets potje te punkrocken. Hoewel (de inmiddels 53-jarige) Dexter Holland wel een extra kilo'tje meesleept tegenwoordig, is hij nog steeds een energieke frontman die het publiek voor zich weet te winnen.

Gemiddeld cijfer: 4.3 uit 5

3. P!nk @ Malieveld

"Vuurwerk" 

“Vuurwerk, letterlijk en figuurlijk”. Fans van P!nk kunnen hun geluk niet op dit jaar; na een uitverkochte show in de Johan Cruijff Arena eerder dit jaar, was de Amerikaanse popster nu alweer terug voor een show op het Malieveld in Den Haag. “Topwijf”, “Wat… een…show!”, “Knallen!”. P!nk weet duidelijk wéér te imponeren. “Raise your glass!”

Gemiddeld cijfer: 4.5 uit 5

2. The Chemical Brothers @ Lokerse Feesten

"Superstar dj's"

“Ze kunnen het nog”. Als je de Chemical Brothers weet te strikken voor je festival, ben je verzekerd van een goed feestje. Dat wisten ze in Lokeren ook. Het podium moest letterlijk uitgerust worden met extra steunpilaren om de 15 ton aan materialen van deze productie te kunnen dragen, maar dan heb je ook wat. “Een ongekend spektakel”, “Helemaal los”, “Here we go!”.

Gemiddeld cijfer: 4.6 uit 5

1. Patrick Watson @ Paradiso Noord Tolhuistuin

"Prachtig" 

Patrick Watson betovert Paradiso Noord. In een intieme setting weet de innemende Canadees het publiek zowel aan het lachen als aan het huilen te maken. “Het mooiste”, “Dreamy”, “Patrick absolutely nailed it”. Nu maar hopen dat we snel zijn nieuwe album mogen verwachten!

Gemiddeld cijfer: 4.8 uit 5

Stem mee

Wil jij zelf ook je stem laten horen en gigs raten? Dat kan door de optredens die je bezoekt " in te checken" in de Gigit app. Deze is te downloaden in de App Store (momenteel alleen nog voor iOS). Meer hierover op https://getgigit.com

 

Datum

12 augustus 2019

SHARE

NU op KINK

Green Day

Know Your Enemy

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje