Stuur ons een berichtje

Gigit's Live top 5 - week 30

Er werden afgelopen week weer de nodige concerten bezocht en beoordeeld door de gebruikers van concert-app Gigit. Dit waren volgens de "giggers" de 5 beste gigs van afgelopen week:

5. Tom Odell @ Suikerrock

"Liefde" 

Hij heeft niet veel nodig, die Tom Odell. Geef hem een piano en een podium en laat hem maar los. De een vindt het een beetje saai, de ander wordt volledig betoverd. Op het Belgische Suikerrock kon het publiek de Britse singer-songwriter in elk geval duidelijk waarderen! 

Gemiddeld cijfer: 4.1 uit 5

4. OM @ TivoliVredenburg

"Episch"

Is het metal? Of wat is het eigenlijk? Bezwerend, hypnotiserend, zwaar. De Amerikaanse doommetalband OM laat zich moeilijk bestempelen, maar het publiek in Utrecht bestempelt de gig goedkeurend met een 4.2. 

Gemiddeld cijfer 4.2 uit 5

3. SONS @ Suikerrock

"Losss"

Na het winnen van de Belgische 'Nieuwe Lichting' ging het hard met SONS. Bijna elke popzaal en festivalwei heeft deze Belgische punkstorm ondertussen wel eens over zich heen te laten denderen. Zo ook Suickerrock in Tienen. En ook hier werd het weer een feestje. "Rock 'n Roll!" 

Gemiddeld cijfer: 4.4 uit 5

2. Betty Wright @ Paradiso

"Tante Betty" 

Ze heeft ondertussen een pensioengerechtigde leeftijd, maar van stoppen wil Betty Wright niets weten. Afgelopen week konden 013 in Tilburg als Paradiso in Amsterdam van de Amerikaanse soulzangeres genieten. Ze slaagde overtuigend met flair en wimpel. 

Gemiddel cijfer: 4.7 uit 5

1. Oscar & The Wolf @ Tomorrowland

"Tranen" 

Max Colombie weet als geen ander indruk te maken op een podium. Glitterende outfits, dromerige dansmoves en zijn karaterstieke stem weten geregeld fans tot tranen te roeren. Op Tomorrowland was hij afgelopen week echter zelf degene die zijn tranen niet kon bedwingen. Al snel werd duidelijk waarom: "ik wil jullie graag iets vertellen, omdat jullie niet weten wat er gebeurd is. Mijn neef, tevens mijn beste vriend is twee dagen geleden overleden. Het spijt me zo dat ik niet kan zingen zoals ik zou willen. Andrik, deze is voor jou." Colombie werd omarmd door zijn trouwe publiek. "Tranen", "Kippenvel", "So real". Een extra bijzondere show was het gevolg. 

Gemiddeld cijfer: 4.8 uit 5

Stem mee!

Wil jij zelf ook je stem laten horen en gigs raten? Dat kan door de optredens die je bezoekt "in te checken" in de Gigit app. Deze is te downloaden in de App Store (momenteel alleen nog voor iOS). Meer hierover op https://getgigit.com

Datum

30 juli 2019

SHARE

NU op KINK

Metallica

Whiskey in the Jar

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje