Stuur ons een berichtje

Georgia doet alles in haar eentje.

Georgia heb je veel kunnen horen op KINK met nummers als ' About Work The Dancefloor' en 'Never Let You Go.' Volgend jaar komt haar nieuwe plaat 'Seeking Thrills' uit en staat ze op Eurosonic. Reden genoeg voor KINK DJ Tim Op het Broek om met haar af te spreken in een cafe in Utrecht.

Georgia doet alles alleen on stage. Omgringd door synths en drums weet ze de boel ook nog eens super goed te entertainen. Check maar eens haar optreden tijdens Glastonbury dit jaar. 

Wanneer kwam het idee om dit allemaal alleen te doen?

Als sessie muzikant wist ze al veel zaken te combineren. En bovendien heeft ze geen tijd om iedereen uit te leggen hoe ze wil dat het live klinkt. 

00:00
00:00

Feedback krijgt ze gelukkig genoeg van mensen die ze vertrouwt. Ze is dan wel niet met een hele band op stap, dat wil niet zeggen dat ze zich eenzaam voelt.

00:00
00:00

Haar nieuwe album klinkt een stuk optimistischer dan haar vorige plaat. Georgia wilde met dit album ook haar stem meer de ruimte geven. 

00:00
00:00

Op jonge leeftijd werd Georgia al gegrepen door Chicago house. Haar pa zit in de bekende dance groep Leftfield en door de jaren heen heeft ze veel synths weten te verzamelen. Dat hoor je ook terug op het nieuwe album van Georgia. 

00:00
00:00

Datum

10 december 2019

SHARE

NU op KINK

Linkin Park

The Emptiness Machine

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje