Stuur ons een berichtje

Tim Saccenti

Geheim Metallica Optreden in Amsterdam te streamen!

Twee keer stonden ze in de Johan Cruijff ArenA en twee keer speelde ze een andere set. Maar wat we niet wisten, is dat Metallica eerder al een geheime sessie speelde in Amsterdam. Inmiddels weten we dat wel en is die sessie te bekijken op Amazon Prime. Maar er is ook goed nieuws voor mensen zonder abonnement op die streamingsdienst!

Dat de band al ruim voor hun concert op Koningsdag in het land was, dat wisten we al wel. Zo sprak de band een week voor die gigantische shows al met Beau van Erven Dorens. Dus als je iets langer nadenkt, is het best logisch dat de band ook in Nederland gerepeteerd heeft. Maar nu weten we dus dat ze die repetitie ook hebben opgenomen!

DUITSE TELEVISIE

In totaal speelde de band voor The Amsterdam Sessions vier nummers. 'Nothing Else Matters', 'Master of Puppets' en van het laatste album 72 Seasons ook 'If Darkness Had A Son' en 'Lux Æterna'. Inmiddels staat de sessie dus op streamingsdienst Amazon Prime, maar die vier liedjes waren niet de enige tracks die Metallica in Amsterdam speelde! Voor de Duitse televisie nam de band namelijk nog een paar nummers op. En die zijn ook te bekijken zonder abbonement op de streamingsdienst, zie hieronder!

HAMBURG

Of er nog meer verrassingen aan zitten te komen, dat is onduidelijk. Maar wie weet heeft Metallica ook wel een geheime sessie opgenomen in Hamburg. Daar speelde de band namelijk ook twee shows en KINK-luisteraar Stefan ging daar, met het KINK-reisbureau heen! Lees hier hoe dat was.

Datum

14 juni 2023

SHARE

NU op KINK

T Rex

Get It On (bang A Gong)

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje