Stuur ons een berichtje

Foo Fighters lanceren online magazine met fanverhalen

Onder de naam People Of Rock n Roll hebben de Foo Fighters verhalen van fans wereldwijd gepubliceerd in een online magazine. Daar zitten ook flink wat Nederlandse verhalen tussen!

Dit jaar zou groots worden voor Foo Fighters: de band wilde de 25e verjaardag ondermeer vieren met een nieuw album, een tour... en toen kwam corona.

Maar de band blijft het proberen! Onlangs kwam er al unieke merchandise uit en nu is er een online magazine vol verhalen van fans. 

NEDERLANDSE FANS

Ook uit Nederland kwamen er flink wat bijdrages die gepubliceerd zijn. Zoals het verhaal van Ron over zijn zoontje Vik. Ron schrijft:

"Toen mijn zoon Vik in oktober 2017 werd geboren, kregen we na 4 dagen de schok van ons leven. Hij had een hartafwijking die dringend geopereerd moest worden. Vooral één liedje heeft me door deze moeilijke tijd gelokt en dat is 'Hero'. Er was toen maar één held op deze wereld en dat was die kleine Vik van toen 10 dagen oud die een hartoperatie succesvol had doorstaan".

KINK-dj Michiel Veenstra belde Ron op met het nieuws dat zijn verhaal is uitgezocht door de Foo Fighters voor het magazine.

00:00
01:40

Een ander opvallend verhaal komt van een Anonieme Inzender over hoe hij viral ging door ogenschijnlijk verveeld toe te kijken bij een unieke livesessie van Dave Grohl op Pinkpop 2011.

"Ik was net vader geworden, okee? Ik was net twee weken kersverse vader en werd door mijn collega's uitgenodigd om naar Pinkpop te komen om de Foo Fighters te zien. En ik was dus ook een van de weinige gelukkigen die Dave in de groene zeecontainer zag spelen. Ik genoot van elke seconde, ook al straal ik dat niet uit".

Anoniem of niet, Michiel wist ook deze fan te achterhalen...

00:00
02:06

Datum

8 oktober 2020

SHARE

NU op KINK

Franz Ferdinand

Eleanor Put Your Boots On

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje