Stuur ons een berichtje

Foals speelt intieme show tijdens het 'The Great Escape' showcase festival Brighton

Binnenkort wordt in Brighton weer het grote 'The Great Escape' showcase festival gehouden, en tijdens dat festival zal FOALS een intieme show spelen voor zo'n 600 man.

Omdat het Transgressive Records platenlabel, waarop FOALS albums uitbrengt vijftien jaar bestaat, speelt de band tijdens de komende editie van het 'The Great Escape' showcase festival in Brighton een intieme show. Ze zullen dit doen in Concorde 2 op vrijdag 10 mei. Een zaal met een capaciteit van zo'n 600 man. Kaarten voor de show gaan woensdag 3 april 2019 om 9 uur Engelse tijd in de verkoop. Mocht je naar het festival gaan: voor deze show moet je een los ticket kopen.

'The Great Escape' in Brighton is 1 van de belangrijkste showcase festivals van Europa, waar bands zich laten zien aan publiek en boekers van festivals. Dit jaar staan uit Nederland onder andere Fata Boom, EUT en Pip Blom op de line-up. Verder zijn Alex Lahey, Blackwave. Confidence Men, Frank Carter And The Rattlesnakes, Mini Mansions, Priests, Sports Team ook te vinden op de poster van het festival. 

Het showcase festival 'The Great Escape' in Brigton is dit jaar van 9 t/m 11 mei.

Datum

2 april 2019

SHARE

NU op KINK

Bad Religion

21 Century (Digital Boy)

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje