Stuur ons een berichtje

Foals, Santigold, Moss en The Smile zijn nieuw op KINK!

We laten de jaren nul definitief achter ons en verversen onze playlist direct met fantastische nieuwe muziek! Hoewel we met Foals nog een klein beetje in de zeroesvibes blijven. Maar ook Moss, Santigold en The Smile hoor je komende week nieuw op KINK!

FOALS - 2001

Hoewel we de afgelopen dagen flink overlast hebben gehad van regen, is de zomer wel definitief begonnen met deze van Foals. Want als je '2AM' en 'Wake Me Up' al 's zomers vond klinken, dan is deze '2001 daar nog een schepje bovenop! Met andere woorden, korte broek aan en de radio hard!

MOSS - SIMPLIFY

Een paar weken geleden was Moss nog te gast bij KINK IN TOUCH en daar speelde ze ook een hele toffe versie van deze Simplify. En wij zijn maar wat blij dat het nu ook een officiele single is! Groter dan ooit! In de letterlijke zin van het woord, want Moss is inmiddels zes leden groot. Maar dat zorgt zeker voor een heerlijk geluid!

SANTIGOLD - HIGH PRIESTESS

Sommige artiesten doen heel erg hun best om te klinken zoals de punk rock uit het verleden. Santigold doet eigenlijk het tegenovergestelde. Santigold wilt klinken als het geluid van de punk rock in de toekomst. En als dit het geluid van het genre in de toekomst is, dan kunnen wij niet wachten totdat de toekomst begint!

THE SMILE - FREE IN KNOWLEDGE

Als je ze nog niet kent, willen we je bij deze alsnog voorstellen aan The Smile. De nieuwe groep van Radiohead-leden Thom Yorke en Jonny Greenwood samen met jazz-drummer Tom Skinner. Ze zijn inmiddels alweer toegekomen aan single nummer 5 en ook het eerste album van The Smile is inmiddels uit! Kortom, genoeg reden om extra te genieten van deze band!

Datum

21 mei 2022

SHARE

NU op KINK

Nothing But Thieves

Impossible

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje