Stuur ons een berichtje

Christophe Brysse

Fleddy Melculy vraagt zich in nieuwe single af wanneer Metallica promo voor hen gaat maken

Vijf jaar geleden bracht de Belgische metalband Fleddy Melculy de single 'T-Shirt van Metallica'. Die single zorgde voor een doorbraak in de carriere van de band en daarom brachten ze een vervolg én stelden een directe (en naar ons weten volledige terechte) vraag aan Metallica, met single 'T-Shirt van Fleddy Melculy'.

FLEDDY MELCULY 

De Belgische metalband Fleddy Melculy brak 5 jaar geleden door met de single 'T-Shirt Van Metallica'. De band pakte in de single aan met mensen die random bandmerch dragen. Want waarom zou iedereen zomaar een shirt van Metallica dragen, zonder dat ze weten waar het écht voor staat.  Maar de band vindt dat het nummer destijds vooral ook een hele goede promo song is geweest voor Metallica. Daarom is er dus ’T-shirt van Fleddy Melculy’, waarop Fleddy Melculy aan Metallica de vraag stelt waar de return blijft voor alle promotie die de band de afgelopen jaren voor ze heeft gemaakt. Uitstekende vraag, hopelijk komt er snel antwoord vanuit Metallica. 

VIDEOCLIP 

Bij de nieuwe single hoort uiteraard ook een videoclip, met hierin een gastrol voor onder andere Urbanus. Naast een duidelijk statement is 'T-Shirt van Fleddy Melculy' ook gewoon een heel lekker metalnummer. Je hoorde 'm al op KINK Distortion in Bjorn's Beton Uur en daar zal je 'm zeker vaker gaan horen! Bekijk en beluister de nieuwe single van Fleddy Melculy hieronder. 

Datum

27 januari 2021

SHARE

NU op KINK

Nothing But Thieves

Impossible

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje