Stuur ons een berichtje

We Watch The Stars is de nieuwe Fink track!

Jasper Leijdens had vandaag in KINKSTART de primeur om de nieuwste single van Fink, We Watch The Stars, te draaien! Daarvoor sprak hij kort met de Britse zanger over zijn aankomende optreden in Nederland.

“We felt like rockstars to be honest”

Fin Greenall, oftewel Fink, heeft al jaren een goede relatie met ons land vertelde hij aan Jasper. Sinds het begin van zijn carrière treedt hij al op in Nederland en hij weet nog precies het allereerste concert in Amsterdam. In een kleine zaal dichtbij de Melkweg, hij weet helaas de naam niet meer (maar zal dit de Sugarfactory kunnen zijn?). Voor hem was dit nog eens extra speciaal omdat hij voor het eerst een show uitverkocht in Europa. “We felt like rockstars to be honest” – aldus Fink.

“Be big for the big moments and have the confidence to go small for the small moments.”

Nu heel wat jaren later staat de singer-songwriter deze november in AFAS Live, waar wel iets meer publiek in kan dan bijvoorbeeld een Melkweg of Sugarfactory. Fin noemt het een van de grootste zalen waar hij als headliner heeft gespeeld. De muziek die Fink maakt is soms best intiem, hoe behoud je eigenlijk dat gevoel in zo’n grote zaal? Heel simpel eigenlijk: “Be big for the big moments and have the confidence to go small for the small moments.”

 

00:00
03:42

Datum

6 augustus 2019

SHARE

NU op KINK

Phoenix

Tonight (ft. Ezra Koenig)

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje