Stuur ons een berichtje

Festival Dauwpop verplaatst naar 4 september 2021

Het festival Dauwpop in Hellendoorn verplaatst eenmalig naar de nazomer. Het is niet het eerste festival dat verplaatst naar september. Eerder verplaatste Paaspop al naar hetzelfde weekend en ook Zwarte Cross denkt na over een eenmalige verhuizing naar het derde weekend van september.

Festival Dauwpop verplaatst eenmalig naar de nazomer, op zaterdag 4 september vindt de 2021 plaats. Festival Dauwpop kon in 2020 al niet doorgaan vanwege het coronavirus. Na overleg met de gemeente Hellendoorn heeft de organisatie besloten om het festival op voorhand vast te verplaatsen en een latere datum dan gepland (29 mei) te pakken. 

En wie gaan we daar in Hellendoorn allemaal zien? Dat is nog onbekend. De organisatie probeert veel acts die in 2020 op het festival zouden staan, toen stonden onder andere Kensington, Chef'Special, Eefje de Visser, Wolfmother, Typhoon, Snelle en Bökkers op de poster. 

De kaartverkoop is in volle gang. Er zijn al meer dan de helft van de tickets verkocht aangezien deze al verkocht waren voor de oorspronkelijke editie in 2020. Kaarten voor Dauwpop 2021 zijn te halen via Dauwpop

ALTERNATIEF DAUWPOP

Vorig jaar kon Dauwpop dus helaas niet doorgaan, maar KINK-dj Tim Op het Broek was toen wel aanwezig bij Alternatief Dauwpop. Hij belde onder andere met Andrew Stockdale van Wolfmother, die gewoon deed alsof hij in Hellendoorn was. Ook hoorde je Frank Satink en Rob Telgenkamp van de organisatie. Beluister de uitzending nog eens terug en waan je vast even op het festivalterrein van Dauwpop! 

Datum

10 februari 2021

SHARE

NU op KINK

POM

A Great Escape

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje