Stuur ons een berichtje

Familie Chris Cornell verrast met postuum album vol covers

De familie van Chris Cornell heeft een postuum album van Chris Cornell uitgebracht. In 2017 overleed Chris Cornell, frontman van onder andere Soundgarden en Audioslave. Een jaar eerder nam hij dit album al op, vol met covers van onder andere Janis Joplin, Prince en John Lennon. Om de release van dit prachtige en onverwachte album te vieren, hoor je vanavond een uur lang Chris Cornell in het KINK Kafe!

NO ONE SINGS LIKE YOU ANYMORE 

Het album No One Sings Like You Anymore bevat covers van onder andere Janis Joplin, Guns N' Roses, Prince en Electric Light Orchestra, artiesten en nummers die hem inspireerden. Het is het laastst volledige studioalbum van Chris Cornell. Alle instrumenten op het album worden ingespeeld door Chris Cornell en Brendan O'Brien, die het album ook gemixed en geproduceerd heeft. 

Zijn vrouw Vicky Cornell zei in een verklaring: "Dit album is zo speciaal omdat het een compleet kunstwerk is dat Chris van begin tot eind heeft gemaakt. Het is zijn keuze van covers en het album geeft een persoonlijke kijk op zijn favoriete artiesten en de nummers die hem raakten.''

TRACKLIST 

01. 'Get It While You Can' (Janis Joplin)
02. 'Jump Into the Fire' (Harry Nilsson)
03. 'Sad Sad City' (Ghostland Observatory)
04. 'Patience' (Guns N’ Roses)
05. 'Nothing Compares 2 U' (Prince)
06. 'Watching the Wheels' (John Lennon)
07. 'You Don’t Know Nothing About Love' (Carl Hall)
08. 'Showdown' (Electric Light Orchestra)
09. 'To Be Treated Rite' (Terry Reid)
10. 'Stay With Me Baby' (Lorraine Ellison)

KINK KAFE 

Om de release van dit album te vieren draait Tim Op het Broek vanavond in het KINK Kafe een uur lang Chris Cornell. Van zijn solo werk, tot zijn werk met Soundgarden en Audioslave. Welk nummer wil jij horen? Laat het weten via de KINK-app!

Datum

11 december 2020

SHARE

NU op KINK

Throwing Muses

Bright Yellow Gun

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje