Stuur ons een berichtje

Eut, The Haunted Youth, The War On Drugs. Deze muziek staat nieuw op de Playlist van KINK!

Terwijl de laagstaande herfstzon in je ogen schijnt, worden je oren geprikkeld met hele fijne nieuwe klanken! Er is namelijk weer een mooie lading nieuwe muziek uitgebracht van bijvoorbeeld Eut, The Haunted Youth en ook The War On Drugs! Dit zijn de nieuwe toevoegingen aan de Playlist van KINK!

EUT - STEP BY STEP

Jazeker! EUT is terug met nieuwe muziek! In een iets andere samenstelling, dat wel. Drummer Jim heeft namelijk besloten de band te verlaten en is daarom vervangen door Juen! En dat geeft naar onze mening direct een hele fijne sound, hoewel we die mening misschien beter niet hadden moeten geven. 'Step by Step' gaat namelijk over het omgaan met andermans meningen. "It's about dealing with other peoples opinions for far too long, and taking back your own power, and step by step wanting to disappear from all that’s haunting you", staat op de socials van de band te lezen!

THE HAUNTED YOUTH - TEEN REBEL

Het mag geen verrassing zijn dat wij heel erg blij werden toen we zagen dat The Haunted Youth een nieuwe track uit had. Die vorige, 'Broken', was namelijk next-level te gek! En ook deze nieuwe is heel goed. Hoewel, nieuwe? Wie The Haunted Youth al langere tijd volgt kent 'Teen Rebel' al goed, want het was de debuutsingle! Maar inmiddels zijn we anderhalf jaar later en was het tijd om 'm opnieuw uit te brengen met een videoclip erbij!

THE WAR ON DRUGS - OCEANS OF DARKNESS

In 2020 speelde The War On Drugs dit liedje voor het eerst live, maar uitbrengen deden ze het nooit. Tot nu! Als één van de twee bonustracks van het eerder uitgekomen album I Don't Live Here Anymore is 'Oceans of Darkness' nu namelijk ook te beluisteren, zonder dat het ingeblikt klinkt, omdat het is opgenomen met een telefoon midden in het publiek. En dan klinkt het ineens nog beter!

MARATHON - AGE

Dit trio moeten we wellicht nog even aan je voorstellen. Marathon is een band uit Amsterdam die je wellicht al voorbij hebt zien komen met de Popronde. Daar maken ze namelijk een behoorlijke indruk en dat terwijl ze tot voor kort nog geen enkel liedje hadden uitgebracht. Tot voor kort! Want deze week verscheen de debuutsingle, waarin een partijtje lekkere gitaren zitten! 

MAZEY HAZE - THE WEIGHT OF THE WEEKEND

Mazey Haze heb je eerder wellicht wel op KINK voorbij horen komen met 'Headspin' of 'Sad Lonely Groove', allebei tracks van haar debuut-EP. En een jaar later pakt deze singersongwriter goed door! Als je houdt van Amer Arcades of Loupe dan is dit er eentje die je zeker gecheckt omet hebben. Een tikkie dromerig, maar vooral heel goed!

Datum

1 oktober 2022

SHARE

NU op KINK

Nothing But Thieves

Impossible

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje