Stuur ons een berichtje

Bart Heemskerk

Eurosonic viert in januari toch een volledig digitale editie

Het conferentie en showcasefestival ESNS in Groningen wordt in 2021 toch een volledig digitale editie. In september liet de organisatie weten een zowel digitaal als fysiek festival te organiseren, maar met de huidige veiligheidsmaatregelen is het organiseren van een fysieke variant niet langer haalbaar. De vijfendertigste editie van ESNS wordt volledig digitaal.

DIGITALE EUROSONIC NOORDERSLAG

De 35ste editie van ESNS zal van 13 t/m 16 januari volledig digitaal plaatsvinden. Waar het fysieke onderdeel ontbreekt en het onmogelijk is om elkaar fysiek te ontmoeten, zal de digitale editie nog meer mogelijkheden bieden. Het online programma heeft een groot bereik en ook daar liggen kansen voor zowel acts als muziekprofessionals. De missie van ESNS blijft: het promoten en circuleren van nieuwe Europese muziek. 

DE ZWAAR GETROFFEN MUZIEKSECTOR

De gevolgen van de COVID-19 pandemie zijn voor de muzieksector ongekend. Met 'The road to recovery' als thema van de conferentie stelt ESNS als doel het vertrouwen terug te winnen, de huidige crisis het hoofd te bieden en een constructieve bijdrage te leveren aan een nieuwe toekomst voor Nederlandse en Europese popmuziek. Voorafgaand aan ESNS 2021 zullen er meer online panels plaatsvinden, waarvan de eerste op woensdag 11 november: een debat over politiek en corona. 

De digitale editie geeft ESNS de gelegenheid om opkomend Europees talent wederom een groot podium te bieden op Eurosonic met op vrijdag de uitreiking van de Music Moves Europe Talent Awards. Ook Nederlands talent zal goed vertegendwoordigd worden. Op zaterdag zal er een digitale editie van Noorderslag plaatsvinden. 

De ticketprijs voor een digitaal ESNS is € 50,-. Dit is inclusief toegang tot de digitale omgeving met live-streams, on demand panels, keynotes, sessies en showcases, toegang tot een netwerkomgeving en database. Registreren voor ESNS kan hier

Datum

10 november 2020

SHARE

NU op KINK

Kaiser Chiefs

Oh My God

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje