Stuur ons een berichtje

Bart Heemskerk

Eurosonic Noorderslag gaat door: zowel digitaal als fysiek

Showcase festival Eurosonic Noorderslag zal in 2021 doorgang vinden. Van 13 t/m 16 januari is Groningen wederom toneel voor het grootste Europese conferentie en showcase festival.

AANGEPASTE VORM

De gevolgen van de corona crisis zijn voor de muzieksector gigantisch. Voor de organisatie reden te meer om in januari samen te komen en te kijken naar de toekomst. ESNS 2021 vindt plaats van 13 tot en met 16 januari 2021. Voorafgaand aan het festival is de European Music Week; een digitaal platform om (nieuwe) Europese muziek te promoten. 

Het zal anders zijn dan andere jaren. Zowel de conferentie als de showcases zullen ook veelal digitaal toegankelijk zijn. Dit jaar is er geen focus land. Tijdens deze aangepaste editie is er voor gekozen om het vizier op heel Europa te houden. 

'AS LIVE AS POSSIBLE'

Voor veel mensen zal Eurosonic Noorderslag het grootste festival zijn geweest dat ze in 2020 hebben gezien en in 2021 zal het festival ook fysiek doorgang vinden. ESNS gaat het showcasefestival en de conferentie volgens de geldende richtlijnen vormgeven. 

TICKETPRIJS

ESNS geeft voor deze aangepaste editie een behoorlijke korting op de ticketprijs. Een conferentieticketprijs voor 2021 wordt een vaste prijs van €195,-. Dit is inclusief toegang tot de digitale omgeving met live-streams, panels, showcases. 

Datum

17 september 2020

SHARE

NU op KINK

Smashing Pumpkins

1979

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje