Stuur ons een berichtje

Robert Westera

Eurosonic is afgetrapt bij KINK IN TOUCH: LIVE met Meltheads, Bluai en Thames

Voordat het hele Eurosonic Noorderslag festival losbarst in Groningen is er sinds vorig jaar een aftrap in Hedon Zwolle met KINK IN TOUCH: LIVE. Bij de editie voor 2024 nodigt KINK-DJ Jasper Leijdens Meltheads, Thames en Bluai uit

MELTHEADS

De Belgische band Meltheads is geen onbekende bij KINK. Naief was al vaak te horen, en ook I Want It All kwam terecht op de KINK playlist. De band is al een aantal jaar bezig, zo tourde de band afgelopen jaar al Europa rond met dEUS en The Haunted Youth. 2024 moet zorgen voor de volgende stap voor de band, want het debuutalbum komt eraan. De band heeft hun kindje zelfs al even in handen gehad, vertellen ze in de studio in HEDON Zwolle.

00:00
02:40

THAMES

Het lijkt alsof we de Amsterdamse band Thames al jaren kennen. Toch speelde de groep in januari afgelopen jaar pas de eerste show. Inmiddels hebben ze al een mooie Popronde erop zitten, een show in de Melkweg, een support voor Wodan Boys en een nieuwe single, Mr. Postman is inmiddels op zak. Met deze staat van dienst speelt de band op Noorderslag, maar vooraf eerst in Zwolle. En de band wordt overal ter wereld gestreamd, behalve in 1 land. De band waar liefde voorop staat wordt verbannen vanuit Rusland, vertellen ze bij KINK IN TOUCH.

00:00
05:32

BLUAI

De Belgische band BLUAI is de afsluiter van de Eurosonic editie van KINK IN TOUCH. De band heeft veel plannen, waaronder een debuutalbum op 1 maart. Catherine Smet, frontvrouw van BLUAI bezoekt als muziekliefhebber zelf ook nog steeds vaak concerten, om allereerst inspiratie op te doen, en daarnaast ook om te genieten van muziek. Na de eigen concerten van de band krijgt de zangeres vaak te horen dat fans geraakt zijn. Toch heeft ze niet het doel om fans te laten huilen tijdens shows. Iets wat Phoebe Bridgers overigens wel graag ziet. 

 

00:00
04:25

KINK IN TOUCH

Bij KINK IN TOUCH laat KINK-DJ Jasper Leijdens je elke maandag tot en met donderdag tussen 19:00 en 23:00 de beste nieuwe muziek horen, zijn er bands in de studio voor live sessies en hoor je interviews. Dit alles komt samen bij KINK IN TOUCH: LIVE in Hedon Zwolle. 1 februari is de volgende editie met onder andere KINK Future Icon Oh Hazar op bezoek.

Datum

17 januari 2024

SHARE

NU op KINK

Elephant

Reptile Zoo

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje