Stuur ons een berichtje

Taike De Wilde

Er is nieuwe muziek van ramkot, pixies en kaleo! check het hier!

In tijden van Europese verkiezingen verenigen we op KINK Europa op onze playlist. Met nieuwe toevoegingen uit België (Ramkot), IJsland (Kaleo) en ook Nederland (FIEP). Zelfs Engeland doet mee (Picture Parlour), ondanks de Brexit. Kortom, we reizen heel Europa door met hele fijne toevoegingen op de playlist. Check ze hieronder!

RAMKOT - ZEPPELIN

Wij hebben een vreugdedansje gedaan toen we zagen dat er een nieuwe van Ramkot was! De Belgische band weet ons namelijk altijd omver te blazen met hun keiharde rock en dat lukt ze ook nu weer! En het klinkt allemaal weer een stukje volwassener dan voorheen. Ook omdat de band dit keer naar Californië is afgereist om op te nemen onder leiding van Alain Johannes, die eerder al samenwerkte met Arctic Monkeys, Chris Cornell en Queens of the Stone Age. 

KALEO - ROCK N ROLLER

Je leest het goed, er is een nieuwe van Kaleo! De band uit IJsland stond eerder dit jaar nog in het Collosseum in Rome (Check hier het verslag van mede-KINK'er Anne-Marie). En nu is er dus een nieuwe single die heel erg fijn klinkt!

PICTURE PARLOUR - FACE IN THE PICTURE

Een maand geleden was deze Britse band nog te gast bij KINK IN TOUCH voor een hele mooie livesessie en inmiddels pakken ze door met een hele fijne nieuwe single. De KINK Future Icon komt over een week met een nieuwe EP en daarvan zal dit naar alle verwachtingen het laatste voorproefje zijn. En dat smaakt naar meer!

FIEP - DID THE DRUMMER CHANGE THE BASS?

Er bestaat een kans dat je deze afgelopen week al voorbij hebt horen komen. KINK-dj Jasper Leijdens is namelijk fan van dit liedje en geef hem eens ongelijk. FIEP speelde vrijdag nog in het voorprogramma van JOHAN en pakt later dit jaar nog door met show sop de Zwarte Cross en op Bruis.

PIXIES - YOU'RE SO IMPATIENT

Pixies zijn terug! De legendarische band gaat deze zomer op tour samen met Modest Mouse en dan kan nieuwe muziek uiteraard niet ontbreken. 1 en 2 augustus komt de band naar De Goffert in Nijmegen en wij kijken uit naar deze in een livejasje, want dat dit een klassieke Pixies track is, dat hoor je al snel!

Datum

25 mei 2024

SHARE

NU op KINK

Linkin Park

The Emptiness Machine

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje