Stuur ons een berichtje

EPICA samen met Apocalyptica naar AFAS Live

De symfonische metalband EPICA komt samen met Apocalyptica onder de noemer The Epic Apocalypse tour naar AFAS Live op 11 december 2020. De kaartverkoop start zaterdag 21 december om 10:00 via Ticketmaster.

EPICA

EPICA is uitgegroeid tot een van de meest populaire en gerespecteerde bands in het genre. De band rondom mezzo-sopraan Simone Simons is van internationaal formaat en heeft wereldwijd fans. In het najaar van 2020 zal EPCIA een nieuwe plaat releasen, dus de show in AFAS Live zal zonder twijfel in het teken staan van dit nieuwe materiaal. Het is de grootste show in Nederland tot nu toe dus verwacht een indrukwekkende productie en een spektakel als nooit tevoren.

APOCALYPTICA

Het Finse Apocalyptica werd bekend door hun covers van onder andere Metallica en Slayer. Ze spelen heavy metal, maar dan alleen met cello’s en drums en geen gitaar waardoor er een uniek geluid wordt gecreëerd. In het voorjaar van 2020 zal er een nieuwe plaat van het trio verschijnen.   

KAARTVERKOOP

De kaartverkoop start aanstaande zaterdag om 10:00 uur via de website van Ticketmaster. De kaarten kosten €51,52 (incl. servicekosten).

Datum

18 december 2019

SHARE

NU op KINK

Tom Petty & The Heartbreakers

Learning To Fly

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje