Stuur ons een berichtje

Eind april verschillende test concerten in Poppodia in heel Nederland

Nu begint het echt weer te kriebelen: op de site van Rijksoverheid verscheen vanavond een overzicht van verschillende test-evenementen in de culturele en evenementen sector. Waaronder heel veel concerten in poppodia in heel Nederland.

TEST CONCERTEN

Onder andere theaters, musea en poppodium mogen eind april gaan testen met evenementen. Het gaat om verschillende pilots waarbij wordt getest voor toegang. Op de site van Rijksoverheid staat een overzicht van wanneer welke instellingen mogen testen, maar een concreet overzicht per podium is er nog niet.

METROPOOL

Behalve bij Poppodium Metropool, daarvan weten we al waar we zeer binnenkort weer kunnen genieten van livemuziek! In de nieuwsbrief kondigden zij aan dat er op 22,23 en 24 april verschillende testevenementen zijn waaronder Altin Gün, WIES en S10. Als je een ticketkoopt ontvang je een mail voor het maken van een testafspraak, die test moet je maximaal 40 uur voor het evenement hebben gehad en is kosteloos. Je neemt je testresultaat mee naar Metropool en jij kan gewoon genieten van livemuziek! Kaartverkoop is direct gestart via de site van Metropool! 

ENTHOUSIAST

Metropool is enthousiast over de mogelijkheid weer wat te doen, dat vertelde Guido de Jongh van het poppodium aan KINK-dj Jim Vorwald. Je kunt het gesprek hieronder beluisteren.

 

00:00
04:56

Datum

6 april 2021

SHARE

NU op KINK

AC/DC

Whole Lotta Rosie

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje