Stuur ons een berichtje

Eerste shows Foo Fighters aangekondigd!

Op de laatste dag van 2022 liet de band in een bericht op Twitter al weten om door te gaan, ondanks het verlies van drummer Taylor Hawkins eerder dat jaar. Ze zeiden toen al dat ze de fans weer 'snel zouden zien', en dat blijkt nu, want de eerste show is aangekondigd!

De band is headliner op het Boston Calling Music Festival op de eerste dag van dat driedaagse festival. Op 26 mei zal de band van frontman Dave Grohl de dag met ook The National en Yeah Yeah Yeahs afsluiten. Ook Paramore, Queens of the Stone Age, Alanis Morissette en The Lumineers zullen op dat festival staan. 

MEER SHOWS

Vrij kort achter elkaar verschenen de Foo Fighters opeens op meerdere festival posters. Na Boston Calling werd ook bekend gemaakt dat de band speelt op het Sonic Temple Festival. De show vindt plaats op 28 mei, dus  inhetzelfde weekend als Boston Calling. Verder staan daar TOOL en ook Queens of the Stone Age op het affiche. 

Tot slot is het Bonnooroo festival aan de tour agenda van Foo Fighters toegevoegd. Een derde datum in de Verenigde Staten, dit keer in het weekend van 18 juni.Daar staan verder Sheryl Crow, Korn en Marcus Mumford op de line-up.

Wie er achter het drumstel plaats neemt weten we nog niet, en Europa moet dus nog even geduld hebben. Maar de Foo's gaan deze zomer optreden en zijn zeker nog geen verleden tijd!

Datum

11 januari 2023

SHARE

NU op KINK

Fontaines D.C.

In The Modern World

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje