Stuur ons een berichtje

Eén uur muzikale inspiratie van Project Bongo

De band Project Bongo hoor je de laatste weken veel met 'Miami' op KINK. In de podcast KINK 60 minutes krijgt de band precies een uur de tijd om hun muzikale inspiratie te delen en hoor de verhalen achter de muziek. Check de nieuwste aflevering van KINK 60 minutes met Project Bongo nu!

Eerder cureerden o.a. Donna Blue, Mozes and the Firstborn en Call It Off hun muzikale inspiratie al in KINK 60 Minutes. Deze week is het de beurt aan Project Bongo om bij KINK DJ Bas van Dalen over hun muzieksmaak te vertellen. Project Bongo is een band vol met volleerde en gepassioneerde muzikanten. Studerend aan de Herman Brood Academie ontmoeten ze elkaar en ze zijn sindsdien onafscheidelijk. Regelmatig fungeren ze als begeleidingsband voor bijvoorbeeld Roxanne Hazes, ze schrijven graag liedjes voor andere artiesten en bovenal treden ze graag op. 'Miami' is de laatste aanstekelijke single van de band.

In precies zestig minuten hoor je de muzikale inspiratie van Project Bongo en de verhalen die daarachter schuil gaan. Die aflevering beluister je hier. Je kan de verschillende KINK-podcasts ook beluisteren via Spotify en Apple Music

Datum

19 augustus 2019

SHARE

Stuur ons een berichtje