Stuur ons een berichtje

Een nieuwe dj bij KINK Distortion: Duff McKagan!

Duff McKagan, bassist van de wereldberoemde band Guns N' Roses, start komende vrijdag 7 juni als nieuwe DJ bij ons themakanaal KINK Distortion! Hij zal wekelijks samen met zijn vrouw Susan te horen zijn met hun radioshow 'Three Chords and the Truth'.

Duff McKagan is sinds 1985 betrokken bij Guns N' Roses en maakte deel uit van hun succes met albums zoals Appetite for Destruction. Naast zijn werk met Guns N' Roses, richtte hij de supergroep Velvet Revolver op en heeft hij meerdere soloalbums uitgebracht. Samen met zijn vrouw Susan McKagan draait hij in Three Chords and the Truth persoonlijke favorieten en vertelt de mooiste verhalen over de muziekindustrie uit eerste hand.

Three Chords and the Truth met Duff en Susan McKagan is vanaf 7 juni elke vrijdagavond om 18:00 uur te horen op KINK Distortion, met een herhaling op zondagavond om 19:00 uur.


KINK DISTORTION

KINK Distortion is een themakanaal van KINK waar je 24/7 de beste metal, hardrock en metalcore hoort, en is te beluisteren:

Je kunt ook KINK DISTORTION luisteren via deze rechtstreekse links in je player naar keuze (deze streams mogen vrij gebruikt worden, zolang dat niet voor commerciële doeleinden wordt gedaan -- dus gebruik ze ook gerust om KINK aan te melden bij services of apps waarin je ons nog niet kunt vinden): 

Datum

5 juni 2024

SHARE

NU op KINK

Arcade Fire

Ready to Start

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje