Stuur ons een berichtje

Een bijzondere samenwerking, Belgische Rock en veel meer nieuwe muziek op KINK!

Terwijl ze zich in het Sinterklaasjournaal vanaf deze week zullen afvragen of de Sint wel aan zal komen, kunnen wij nu al concluderen dat de goede nieuwe muziek zeker aan is gekomen! Op ons verlanglijstje stonden Belgische rock, kunst uit Limburg en een bijzondere samenwerking en dat hebben we allemaal gekregen!

WARHAUS & SYLVIE KREUSCH - POPCORN

Het vorige album van Warhaus ging veelal over de liefde. En dan met name over de breuk van frontman Maarten Devoldere en zijn ex. Die ex, voorheen ook onderdeel van Warhaus, had de band verlaten en had inmiddels een solocariére. De naam van die ex; Sylvie Kreusch. Op deze nieuwe Warhaus is haar stem plotseling weer te horen. Veel meer op de voorgrond dan voorheen en dat klinkt ouderwets lekker!

RHEA - CREEPING THROUGH MY HEAD

We noemen het album Origin of Symmetry van Muse, maar ook Ænima van Tool en Battle for the Sun van Placebo. Het zijn albums die geproduceerd zijn door de Canadese producer David Bottrill. En nu zit hij achter de knoppen bij het nieuwe materiaal van de Belgische band Rhea! Dat beloofd veel goeds!

SOLOMON - ENVELOPES

De fijne donkere stem van frontman Koen de Witte gaat ook nu weer door merg en been en muzikaal blijven de liedjes van Solomon onze aandacht trekken. Eerder deze week heb je de primeur van deze track al kunnen horen in de avond van KINK bij KINK IN TOUCH en ook de komende dagen zul je dit nummer zeker voorbij horen komen!

YARD ACT - DREAM JOB

Er is veel goed nieuws rondom de Britse band Yard Act. Zo komt er namelijk een tweede album in maart en is er een nieuwe single! "In part, I was scrutinizing and mocking myself for being a moaning ungrateful little brat, whilst also trying to address how the music industry is this rather uncontrollable beast that hurtles forward unthinkingly and every single person involved in it plays their part", laat frontman James Smith weten over deze hele fijne track!

Datum

11 november 2023

SHARE

NU op KINK

The Haunted Youth

Into You

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje