Stuur ons een berichtje

Maartje Brockbernd

Een alternatieve livezomer met KINK

De kogel is de door de kerk. Ook in Nederland mogen tot en met 31 augustus geen evenementen plaatsvinden in verband met COVID-19. Dat betekent dat een enorm aantal festivals en concerten hierbij niet doorgaan en dat we een zomer zonder zitten. Dit is natuurlijk ontzettend balen voor de livemuziek-liefhebber die van plan was de hele zomer alle festivalweides en concertzalen af te reizen Daarom wil KINK je helpen aan een alternatief om de pijn van de verloren evenementen enigzins te verzachten. De hele zomer lang is jouw livezomer van 2020 alsnog te horen en kan je vanuit huis meedoen met o.a. Down The Rabbit Hole, Hella Mega en Rammstein.

VIER JE LIVEZOMER THUIS!

Always look on the bright side: Natuurlijk wil iedereen liever met z'n tentje zich wanen in de wondere wereld van een festival, maar omdat we dat niet kunnen doen deze zomer brengt KINK het festival bij jou thuis. Daar waar je normaliter uren afreist naar de Groene Heuvels voor Beck, HAIM of Cage The Elephant of zelfs naar Groningen voor de Hella Mega tour met Green Day, Weezer en Fall Out Boy kun je deze zomer met KINK vanuit huis alsnog je wanen op het festivalterrein of in de concertzaal. Welke festivals en concerten die jij zou bezoeken moet je hierdoor missen? Laat ons weten wat jij graag tijdens de alternatieve livezomer zou willen horen via de KINK-app of via onze social media. Zo komen we samen deze gekke zomer door. 

MOSHPITTEN VANUIT HUIS

Op de festivaldagen hoor je op KINK de muziek van de acts die gepland stonden voor de festivals. Op dagen van concerten hoor je hier ook extra muziek van. Jij mag laten horen voor welke artiest jij uren vooraan had gestaan - en welke track jij het allerliefste live wilde horen. Moshpitten doe je nu thuis, maar zeker niet alleen!

De exacte planning en details wordt nog bekendgemaakt, maar ga vast oefenen met het opzetten van je tentje in de tuin: KINK viert met jou een alternatieve festivalzomer vanuit huis.

Datum

21 april 2020

SHARE

NU op KINK

R.E.M.

Imitation of Life

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje