Stuur ons een berichtje

Editors toegevoegd aan de line-up van Vestrock & Dauwpop 2022

De Britse KINK iconen die afgelopen editie in de KINK 1500 met 'Papillion' te vinden waren op nummer 12, komen in 2022 weer naar Nederland! De band is vandaag toegevoegd aan de line-ups van VESTROCK en Dauwpop.

EDITORS OP VESTROCK 2022

Na onlangs al Within Temptation, Wolfmother, The Darkness en meer te hebben aangekondigd, komt VESTROCK vandaag met een nieuwe headliner. De Engelse indierockband Editors is erbij op de elfde editie van het festival! In het weekend van 3, 4, en 5 juni ga je op het Zeeuwse eiland 'Bullets', 'Munich', 'Smokers Outside The Hospital Doors', en 'Papillon' dus live horen!

VESTROCK

VESTROCK is een intiem driedaags festival dat sinds 2010 plaatsvindt op Eiland Buitenvest in de stadsgracht van de Middeleeuwse vestingstad Hulst in Zeeuws-Vlaanderen. De komende tijd zal het festival nog veel meer namen aan hun line-up voor 2022 toevoegen. De kaartverkoop is gestart via vestrock.nl 

DAUWPOP

Vestrock is niet het enige festival waar je Editors volgend jaar kunt gaan zien. In 2022 plakt Dauwpop er een extra dag achter op vrijdag 27 mei (de dag na Hemelvaart). En ook daar in Hellendoorn zullen de mannen van Editors te zien zijn! Komende zaterdag start de kaartverkoop voor deze extra Dauwpop dag.

Datum

9 december 2021

SHARE

NU op KINK

Feist

The Limit To Your Love

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje